/
  • Coronamaatregelen

   Geachte zeer gewaardeerde gasten,

   Allereerst willen wij jullie allemaal enorm bedanken voor jullie steun en vertrouwen tijdens deze moeilijke onverwachte maanden i.v.m COVID-19, door bij ons met regelmaat onze heerlijke Griekse gerechten af te halen.

   Zonder jullie zouden het nog somberder maanden zijn geweest.

   Uiteraard blijft afhalen ook na 1 juni mogelijk zal zijn. Wij begrijpen dat door de nieuwe maatregelen nog steeds veel gasten zijn die niet van een avondje uit kunnen genieten en zo kunt u alsnog een Griekse avond thuis beleven met uw vrienden/familie onder het genot van de heerlijke Griekse gerechten.

   Gelukkig hebben wij ook goed nieuws omdat het Kabinet heeft besloten dat de Horeca vanaf aanstaande maandag weer open mag om gasten te ontvangen.

   U dient vooraf te reserveren en mag geen relevante Covid-19 symptomen/klachten hebben. Tijdens het reserveren zullen wij ernaar vragen en tegelijkertijd hopen wij dat we op uw begrip en eerlijkheid kunnen rekenen.

   Wij hebben besloten om aan het begin slechts één sessie per avond te houden om uw en ons veiligheid te garanderen. Dat houdt in dat elke menukaart, elke tafel en elke stoel slechts door een persoon per avond gebruikt zal worden, waarna alles goed gereinigd zal worden voor de volgende gasten de dag daarna.

   Wij mogen zoals bekend is geworden 30 gasten in ons restaurant ontvangen en nog 4 a 5 tafels in onze afgescheiden serre.

   Tijdens het reserveren zullen wij u vragen of de gasten die aanwezig zullen zijn een gezamenlijke huishouding vormen. Indien dit het geval is zullen wij ervoor zorgen dat u plaats kunt nemen met op zijn minst 1,5 meter afstand van andere gasten die aanwezig zullen zijn.

   Twee personen die geen gezamenlijke huishouding vormen kunnen ook aan één tafel zitten zonder de 1,5 meter afstand.

   Wij zijn helaas genoodzaakt om reserveringen niet te accepteren indien het meer dan 2 mensen betreft die geen gezamenlijke huishouding vormen. Dit zou in de praktijk betekenen dat er twee grote tafels geplaatst zouden moeten worden om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen.

   Wij van Akropolis staan in ieder geval ook te trappelen om jullie weer te mogen verwennen met onze gastvrijheid, entourage, overheerlijke Griekse gerechten en uiteraard onze gezellige informele Griekse ambiance en u een onvergetelijke avond te bezorgen.

   Met hartelijke culinaire Griekse groet,

   Team Akropolis