Reserveer een tafel

Grieks Restaurant Akropolis Voorschoten
Grieks Restaurant Akropolis Voorschoten 14f5
Grieks Restaurant Akropolis Voorschoten

Live muziek

Op 25 juni, 22 oktober en 10 december 2023 speelt de Griekse muzikant Andreas Evangelouin Restaurant Akropolis! Hij bespeelt de bazouki en een keyboard waarmee hij een veelzijdig repertoire kan spelen. Hij speelt alle Griekse stijlen van klassiek tot modern o.a. Giannis Parios, Charis Alexiou, Stratos Dionysou, Glykeria, Manos Lazois, Makis Theodorakis en vele anderen. Hij wisselt Griekse songs af met Europese songs en zal u een onvergetelijke avond bezorgen.

Even gedud, het kan even duren voordat het reserveringsformulier is geladen.

Feesten en zakelijke bijeenkomsten

Heeft u iets te vieren? Restaurant Akropolis biedt diverse mogelijkheden voor feesten en evenementen, zowel zakelijk als particulier.

Beleef een onvergetelijke Griekse avond met Griekse live muziek.

Ons restaurant is zeer geschikt voor het houden van een bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, trouwerij, jubileum enz. Het restaurant kan een gezelschap tot 100 personen herbergen en voor groepen tot 40 personen is de serre beschikbaar. Vanaf 20 personen open wij het restaurant ook op maandag.

Liever Griekse catering op locatie? Ook dat is mogelijk!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Grieks restaurant Akropolis ligt in Voorschoten, tussen Wassenaar, Leiden en Voorburg.  Geniet van de authentieke Griekse keuken op een steenworp van het centrum van Voorschoten en watersportcentrum Vlietland.

Grieks restaurant Akropolis

Leidseweg 44
2251 LC Voorschoten

Openingstijden

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 17:00 – 22:00
Donderdag 17:00 – 22:00
Vrijdag 17:00 – 22:00
Zaterdag 17:00 – 22:00
Zondag 17:00 – 22:00

Op feestdagen zijn wij ook op maandag en dinsdag geopend.

Wij zijn van 21 augustus t/m 12 september gesloten.

Op 20/10 en 15/12 speelt de Griekse muzikant Andreas Evangelou live in Restaurant Akropolis. Andreas bespeelt alle Griekse stijlen van klassiek tot modern en wisselt Griekse muziek af met Europese songs. Hij zal u een onvergetelijke avond bezorgen.

 

Pin It on Pinterest

Share This